+48 222 030 341
Pn. - Pt.: 8 - 22 h , Sob. - Niedz.: 9 - 22 h

PENZION U KRTKA Recenzje

Ocena hotelu

87%
Bardzo dobrze

by 23 reviews

  • Personel

    87%
  • Czystość

    90%
  • Wyposażenie

    85%
  • Komfort

    83%
  • Cena

    92%
Wyświetl recenzje napisane przez:
  • inna grupa
Wyświetl recenzje w:
Sortuj według:
Show:

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 7.11.2017

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

vítězslav Fojcik

podróżujący w pojedynkę, 1.2.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
75 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
0
Služby
6
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Jaroslav Hřivňacký

podróżujący w pojedynkę, 24.11.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
72 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 1.10.2016

Čeština

  • Cena ogólna
96 %
  • Vstřícná komunikace s majitelem, klidné prostředí, rychlá dostupnost do centra.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonim

dorośli, 1.5.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
80 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 5.3.2016

Čeština

  • Cena ogólna
80 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
0
Služby
10
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
10

David Samek

para, 1.3.2015

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

p. Hložková

rodzina ze starszym dzieckiem, 8.6.2014

Čeština

  • Cena ogólna
82 %
  • Poměr ceny a kvality ubytování v souladu, v restauraci strava dobrá, personál velice příjemný.

  • V případě přistýlky nastal problém, přistýlka byla trochu kratší, než syn.

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
7
Cena/kvalita
7

Martina

podróżujący w pojedynkę, 11.4.2014

Čeština

  • Cena ogólna
96 %
  • Doporučuji.

Personál
10
Služby
10
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Jiří Potůček

para, 23.2.2014

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • velmi spokojen, ubytování na skvělé úrovni, nádherné pokoje včetně soc. zařízení,cena příznivá, doporučuji Potůček Jiří

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Oldřich

rodzina z małym dzieckiem, 16.11.2013

Čeština

  • Cena ogólna
78 %
  • Pomer cena/kvalita je opravdu velmi dobry. Hned vedle naseho pokoje se socialnim zarizenim se nachazela kuchynka. To je pro rodiny s malymy detmi praktycke.

  • Skoda, ze se nedala priobednat snidane. Ale v blizkosti (ca. 300m) je pekarna a uzeniny, tak to nebyl problem.

Personál
8
Služby
7
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Miroslav Cibulka

para, 24.8.2013

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

rodzina z małym dzieckiem, 14.8.2013

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

para, 19.4.2013

Čeština

  • Cena ogólna
96 %
  • Již jsme zde byli jednou ubytovaní a vrátíme se určitě znovu. Moc děkujeme!! Doporučuji!!

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

para, 8.2.2013

Čeština

  • Cena ogólna
94 %
  • Penzionek je útulný a na příjemném místě. Za služby jsem dala pouze 8 hvězdiček a t jen z toho důvodu, že neni možnost se přímo v penzionu najíst. Je ale dobře vybavená kuchyňka a tak ten, komu se chce si uvařit má možnost. Budu-li v budoucnosti potřebovat ubytování v blízkosti Karaslic určitě opět zavítám. Vybavení a cena ubytování jsou opravdu luxuxem!! Některé 3h.hotely by se mohly poučit!!Děkuji Martina

Personál
10
Služby
8
Čistota
9
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Peter

grupa przyjaciół, 13.1.2013

Deutsch

  • Cena ogólna
100 %
  • Sehr schöner Aufenthalt, gerne wieder.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Karel Tesař

podróżujący w pojedynkę, 15.5.2012

Česká republika

  • Cena ogólna
66 %
  • Vadily mi společné záchody,pokoje č.2,3.Nač takové obrovské vany!!!

Personál
6
Služby
6
Čistota
7
Komfort
5
Cena/kvalita
9

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 12.4.2012

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • Super

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Michal Mareš

para, 4.9.2011

Praha , Česká republika

  • Cena ogólna
58 %
  • Po příjezdu k penzionu je nutné telefonicky zavolat ubytovatele, který se dostaví podle tabulky umístěné na penzionu do pěti minut. V našem případě to trvalo hodinu.

Personál
1
Služby
5
Čistota
8
Komfort
7
Cena/kvalita
8
PENZION U KRTKA replied to this review.
Je mi líto ale zrovna tohoto zákazníka jsme čekali druhý den !! Po telefonická domluvě se šli zákazníci najíst a než se najedli tak jsem je dávno čekal na penzionu !! Zrovna tento zákazník dostel nejlepší pokoj,neplatil poplatek městu a zdarma používal naší garáž !! Z mého pohledu tento zákazník dostam nadstandartní službu za 350 Kč na noc.S pozdravem majitel Kotek Petr

Václav Polák

grupa przyjaciół, 2.8.2011

Čeština

  • Cena ogólna
62 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
5
Služby
5
Čistota
8
Komfort
5
Cena/kvalita
8
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.