+420 222 539 539
Пн - Пт: от 8 до 22 часов, сб - вс:. 9 утра - 22 вечера

PENZION U KRTKA Отзывы

рейтинг отеля

87%
Очень хороший

by 23 reviews

  • Персонал

    87%
  • Чистота

    90%
  • Оборудование

    85%
  • Комфорт

    83%
  • Соотношение цена / качество

    92%
Show reviews written by:
  • Другая группа
Show reviews in:
Сортировать по:
Show:

Anonym

одинокий путешественник, 7.11.2017

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

vítězslav Fojcik

одинокий путешественник, 1.2.2017

Česká republika

  • Overall rating
75 %

(without text rating)

Personál
0
Služby
6
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Jaroslav Hřivňacký

одинокий путешественник, 24.11.2016

Česká republika

  • Overall rating
72 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonym

одинокий путешественник, 1.10.2016

Čeština

  • Overall rating
96 %
  • Vstřícná komunikace s majitelem, klidné prostředí, rychlá dostupnost do centra.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

Молодая пара, 1.5.2016

Česká republika

  • Overall rating
80 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

одинокий путешественник, 5.3.2016

Čeština

  • Overall rating
80 %

(without text rating)

Personál
0
Služby
10
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
10

David Samek

Пожилые пары, 1.3.2015

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

p. Hložková

Семья со взрослыми детьми, 8.6.2014

Čeština

  • Overall rating
82 %
  • Poměr ceny a kvality ubytování v souladu, v restauraci strava dobrá, personál velice příjemný.

  • V případě přistýlky nastal problém, přistýlka byla trochu kratší, než syn.

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
7
Cena/kvalita
7

Martina

одинокий путешественник, 11.4.2014

Čeština

  • Overall rating
96 %
  • Doporučuji.

Personál
10
Služby
10
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Jiří Potůček

Пожилые пары, 23.2.2014

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • velmi spokojen, ubytování na skvělé úrovni, nádherné pokoje včetně soc. zařízení,cena příznivá, doporučuji Potůček Jiří

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Oldřich

Семья с маленькими детьми, 16.11.2013

Čeština

  • Overall rating
78 %
  • Pomer cena/kvalita je opravdu velmi dobry. Hned vedle naseho pokoje se socialnim zarizenim se nachazela kuchynka. To je pro rodiny s malymy detmi praktycke.

  • Skoda, ze se nedala priobednat snidane. Ale v blizkosti (ca. 300m) je pekarna a uzeniny, tak to nebyl problem.

Personál
8
Služby
7
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Miroslav Cibulka

Пожилые пары, 24.8.2013

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Семья с маленькими детьми, 14.8.2013

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Пожилые пары, 19.4.2013

Čeština

  • Overall rating
96 %
  • Již jsme zde byli jednou ubytovaní a vrátíme se určitě znovu. Moc děkujeme!! Doporučuji!!

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Пожилые пары, 8.2.2013

Čeština

  • Overall rating
94 %
  • Penzionek je útulný a na příjemném místě. Za služby jsem dala pouze 8 hvězdiček a t jen z toho důvodu, že neni možnost se přímo v penzionu najíst. Je ale dobře vybavená kuchyňka a tak ten, komu se chce si uvařit má možnost. Budu-li v budoucnosti potřebovat ubytování v blízkosti Karaslic určitě opět zavítám. Vybavení a cena ubytování jsou opravdu luxuxem!! Některé 3h.hotely by se mohly poučit!!Děkuji Martina

Personál
10
Služby
8
Čistota
9
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Peter

Группы друзей, 13.1.2013

Deutsch

  • Overall rating
100 %
  • Sehr schöner Aufenthalt, gerne wieder.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Karel Tesař

одинокий путешественник, 15.5.2012

Česká republika

  • Overall rating
66 %
  • Vadily mi společné záchody,pokoje č.2,3.Nač takové obrovské vany!!!

Personál
6
Služby
6
Čistota
7
Komfort
5
Cena/kvalita
9

Anonym

одинокий путешественник, 12.4.2012

Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Super

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Michal Mareš

Пожилые пары, 4.9.2011

Praha , Česká republika

  • Overall rating
58 %
  • Po příjezdu k penzionu je nutné telefonicky zavolat ubytovatele, který se dostaví podle tabulky umístěné na penzionu do pěti minut. V našem případě to trvalo hodinu.

Personál
1
Služby
5
Čistota
8
Komfort
7
Cena/kvalita
8
PENZION U KRTKA replied to this review.
Je mi líto ale zrovna tohoto zákazníka jsme čekali druhý den !! Po telefonická domluvě se šli zákazníci najíst a než se najedli tak jsem je dávno čekal na penzionu !! Zrovna tento zákazník dostel nejlepší pokoj,neplatil poplatek městu a zdarma používal naší garáž !! Z mého pohledu tento zákazník dostam nadstandartní službu za 350 Kč na noc.S pozdravem majitel Kotek Petr

Václav Polák

Группы друзей, 2.8.2011

Čeština

  • Overall rating
62 %

(without text rating)

Personál
5
Služby
5
Čistota
8
Komfort
5
Cena/kvalita
8
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.