+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

PENZION U KRTKA Bewertungen

Hotelbewertung

87%
Sehr gut

by 23 reviews

  • Personal

    87%
  • Sauberkeit

    90%
  • Ausstattung

    85%
  • Komfort

    83%
  • Preis-leistungverhältnis

    92%
Bewertungen anzeigen Geschrieben von:
  • andere Gruppe
Bewertungen zeigen:
Sortieren nach:
Show:

Anonymus

Einzelreisende, 7.11.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

vítězslav Fojcik

Einzelreisende, 1.2.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
75 %

(Ohne Text Stern)

Personál
0
Služby
6
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Jaroslav Hřivňacký

Einzelreisende, 24.11.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
72 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonymus

Einzelreisende, 1.10.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
96 %
  • Vstřícná komunikace s majitelem, klidné prostředí, rychlá dostupnost do centra.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonymus

Junges Paar, 1.5.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
80 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonymus

Einzelreisende, 5.3.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
80 %

(Ohne Text Stern)

Personál
0
Služby
10
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
10

David Samek

Älteres Paar, 1.3.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

p. Hložková

Familie mit Kindern, 8.6.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
82 %
  • Poměr ceny a kvality ubytování v souladu, v restauraci strava dobrá, personál velice příjemný.

  • V případě přistýlky nastal problém, přistýlka byla trochu kratší, než syn.

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
7
Cena/kvalita
7

Martina

Einzelreisende, 11.4.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
96 %
  • Doporučuji.

Personál
10
Služby
10
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Jiří Potůček

Älteres Paar, 23.2.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • velmi spokojen, ubytování na skvělé úrovni, nádherné pokoje včetně soc. zařízení,cena příznivá, doporučuji Potůček Jiří

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Oldřich

Familie mit kleinen Kindern, 16.11.2013

Čeština

  • Gesamtbewertung
78 %
  • Pomer cena/kvalita je opravdu velmi dobry. Hned vedle naseho pokoje se socialnim zarizenim se nachazela kuchynka. To je pro rodiny s malymy detmi praktycke.

  • Skoda, ze se nedala priobednat snidane. Ale v blizkosti (ca. 300m) je pekarna a uzeniny, tak to nebyl problem.

Personál
8
Služby
7
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Miroslav Cibulka

Älteres Paar, 24.8.2013

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Familie mit kleinen Kindern, 14.8.2013

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Älteres Paar, 19.4.2013

Čeština

  • Gesamtbewertung
96 %
  • Již jsme zde byli jednou ubytovaní a vrátíme se určitě znovu. Moc děkujeme!! Doporučuji!!

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Älteres Paar, 8.2.2013

Čeština

  • Gesamtbewertung
94 %
  • Penzionek je útulný a na příjemném místě. Za služby jsem dala pouze 8 hvězdiček a t jen z toho důvodu, že neni možnost se přímo v penzionu najíst. Je ale dobře vybavená kuchyňka a tak ten, komu se chce si uvařit má možnost. Budu-li v budoucnosti potřebovat ubytování v blízkosti Karaslic určitě opět zavítám. Vybavení a cena ubytování jsou opravdu luxuxem!! Některé 3h.hotely by se mohly poučit!!Děkuji Martina

Personál
10
Služby
8
Čistota
9
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Peter

Gruppe von Freunden, 13.1.2013

Deutsch

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Sehr schöner Aufenthalt, gerne wieder.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Karel Tesař

Einzelreisende, 15.5.2012

Česká republika

  • Gesamtbewertung
66 %
  • Vadily mi společné záchody,pokoje č.2,3.Nač takové obrovské vany!!!

Personál
6
Služby
6
Čistota
7
Komfort
5
Cena/kvalita
9

Anonymus

Einzelreisende, 12.4.2012

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Super

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Michal Mareš

Älteres Paar, 4.9.2011

Praha , Česká republika

  • Gesamtbewertung
58 %
  • Po příjezdu k penzionu je nutné telefonicky zavolat ubytovatele, který se dostaví podle tabulky umístěné na penzionu do pěti minut. V našem případě to trvalo hodinu.

Personál
1
Služby
5
Čistota
8
Komfort
7
Cena/kvalita
8
PENZION U KRTKA replied to this review.
Je mi líto ale zrovna tohoto zákazníka jsme čekali druhý den !! Po telefonická domluvě se šli zákazníci najíst a než se najedli tak jsem je dávno čekal na penzionu !! Zrovna tento zákazník dostel nejlepší pokoj,neplatil poplatek městu a zdarma používal naší garáž !! Z mého pohledu tento zákazník dostam nadstandartní službu za 350 Kč na noc.S pozdravem majitel Kotek Petr

Václav Polák

Gruppe von Freunden, 2.8.2011

Čeština

  • Gesamtbewertung
62 %

(Ohne Text Stern)

Personál
5
Služby
5
Čistota
8
Komfort
5
Cena/kvalita
8
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.